Anaaliseksi kokemuksia aasialainen hieronta

Anaaliseksi kokemuksia aasialainen hieronta Olen käynyt thai-hieronnassa(traditional thai-massage) kolmena päivänä niin olen töissä erittäin miesvaltaisessa porukassa, eli olen kuullut kokemuksia. Lappeenrannassa toimii 3 thai-hierontapaikkaa ja Imatralla yksi. kyselyjä ja kannanottoja mahdollisista seksipalveluista hieronnan yhteydessä. seksiä oli tarjolla ja hinnaksi löytyi euroa + hieronnan hinta 30 euroa. Ja aah, siinähän se mahtava seksuaalinen kokemus olikin ja hieroja on miehen poistuttua ja käsienpesun jälkeen valmis ottamaan taas uuden. Joo eli siis kertokaa hirveitä/ihania/outoja/pervoja/hauskoja thai/perus hieronta kokemuksia!

Joo eli siis kertokaa hirveitä/ihania/outoja/pervoja/hauskoja thai/perus hieronta kokemuksia! Olen käynyt thai-hieronnassa(traditional thai-massage) kolmena päivänä niin olen töissä erittäin miesvaltaisessa porukassa, eli olen kuullut kokemuksia. Ja aah, siinähän se mahtava seksuaalinen kokemus olikin ja hieroja on miehen poistuttua ja käsienpesun jälkeen valmis ottamaan taas uuden.

Lappeenrannassa toimii 3 thai-hierontapaikkaa ja Imatralla yksi. kyselyjä ja kannanottoja mahdollisista seksipalveluista hieronnan yhteydessä. seksiä oli tarjolla ja hinnaksi löytyi euroa + hieronnan hinta 30 euroa. Aloita uusi keskustelu Jopa suorasukainen kysymys "seksi? Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain newprojectsinsohna.cominen hieronta - Mies-intiimihierojan tekemänä.

onko joku käynyt ja millasia kokemuksia? "thai-hieronta" Viitataanpa siinä siihenkin, että seksipalveluja on näistä merkittävässä osassa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

anaaliseksi kokemuksia aasialainen hieronta